Ontwikkeladvies voor 45-plussers

Denk je vaak dat je iets anders zou willen doen tot je pensioen, maar weet je niet wat? Wil je je graag ontwikkelen maar heb je het doel nog niet helder?
So Wonder icoon

Ontwikkeladvies voor 45+: zolang de voorraad strekt

Vanaf 1 januari 2019 heeft minister Koolmees de subsidieregeling Ontwikkeladvies voor 45-plussers opengesteld voor alle beroepsgroepen. Voorheen konden alleen specifieke beroepen gebruikmaken van de subsidie. Dat betekent dat ik je vanaf deze datum zolang de voorraad strekt kan voorzien van een gratis ontwikkeladvies ter waarde van € 600. Maak dit jaar nog gebruik van deze prachtige regeling vóór hij eindigt in januari 2020!

Voor wie is het ontwikkeladvies

De regeling is bestemd voor 45-plussers die gemiddeld minimaal 12 uur per week werken. Ook zelfstandig ondernemers en flexwerkers komen dus in aanmerking.

Zo werkt het ontwikkeladvies voor 45-plussers

Na een telefonische kennismaking, ontvang je een intakevragenlijst die inzicht geeft in onder andere je achtergrond en wensen. Op die manier kunnen we, ter voorbereiding op het eerste gesprek, gerichte huiswerkopdrachten geven. Je krijgt in totaal vier uur een-op-een begeleiding, via gesprekken en e-mails. Het ontwikkeladviestraject levert een persoonlijk actieplan op met een advies van je loopbaancoach en een korte samenvatting van de besproken onderwerpen.

Klaar voor de volgende stap?

Boek een gratis intake en stel je vragen

Welke coaching is er nog meer?

Verken de mogelijkheden